La Guitza se solidaritza amb els encausats pel cas de Torre Sivilla


  • Comparteix:

La Torre Sivilla, a Cardedeu / Font: Blogs.xtec.cat

La Torre Sivilla, a Cardedeu / Font: Blogs.xtec.cat

El Casal Popular La Guitza acull aquest dissabte a les set de la tarda una xerrada en suport dels implicats en el cas de la casa okupa de Torre Sivilla, a Cardedeu, organitzada per l'Assemblea de Joves de la localitat vallesana. El desallotjament d'aquest edifici, dut a terme el 2008, ha desembocat en quatre joves encausats per la justícia, que afronten penes de fins a tres mesos de presó.

El judici pel cas de Torre Sivilla tindrà lloc el segon dilluns de març, i té com a imputats quatre membres de l'Assemblea de Joves de Cardedeu (AJC). Actualment, el fiscal demana una multa de 3.600 euros a cadascun dels joves a pagar durant sis mesos o, en cas de no poder pagar aquesta quantitat, sis mesos de presó.

El conflicte va començar l'agost de 2007, quan l'AJC va instal·lar-se a l'edifici, que duia 15 anys tancat, i el va reformar per convertir-lo en un casal juvenil. Vuit mesos més tard, els Mossos d'Esquadra van desallotjar l'espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.