La Fundació Marianao visita Cugat.cat per endinsar-se en el món del multimèdia


  • Comparteix:

Els responsables de la Fundació Marianao de Sant Boi de Llobregat han visitat aquest dilluns les instal·lacions de Cugat.cat per conèixer de primera mà com funciona un grup multimèdia. L'entitat ha pres Cugat.cat com a referent de conversió de ràdio analògica a mitjà multiplataforma. La fundació, dedicada a la inserció de col·lectius en risc d'exclusió social, ofereix als joves de Sant Boi un programa d'oci nocturn alternatiu.

El sotsdirector de Cugat.cat, Joan Miquel Fernández, explica la importància d'aquesta visita.

J.M Fernández

Ens alegra molt que hi hagi entitats socials, com és la Fundació Marianao, que s'hagin fixat en el model de Cugat.cat.


L'entitat, nascuda l'any 1985, promou diversos projectes socioeducatius adreçats a col·lectius en situació d'alt risc social a Sant Boi de Llobregat i la comarca del Baix Llobregat, entre els quals destaca una emissora de ràdio analògica, que va tancar fa un any. Ara, Marianao té la voluntat de convertir la desapareguda emissora en un mitjà de comunicació multimèdia i, per això, ha agafat Cugat.cat com a referent. Així ho explica el president de l'entitat, Xavier Pedrós.

Xavier Pedrós

Teníem Ràdio Marianao, però vam tancar. Ara volem un espai multimèdia i donar protagonisme a la gent jove.




Aquesta visita s'emmarca en el context de xerrades que l'entitat manté des de fa un temps amb l'Ajuntament, arran d'una iniciativa de l'alcaldessa, Mercè Conesa, per conèixer de primera mà el projecte 'Vente Pa'ka'. Es tracta d'una proposta d'oci nocturn alternatiu per a joves que l'entitat de Sant Boi de Llobregat fa set anys que duu a terme amb èxit a la ciutat i que el consistori podria estar interessat a adoptar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.