Mèdia.cat aconsegueix el finançament per a l'anuari de temes silenciats en 12 hores


Temes relacionats

L'anuari de silencis mediàtics de Mèdia.cat opta per finançar-se a través de la xarxa (23/gen/12)


  • Comparteix:

Web de Mèdia.cat

Web de Mèdia.cat

Mèdia.cat ha aconseguit en 12 hores els 3.200 euros necessaris per impulsar el proper anuari de temes silenciats gràcies a una campanya de micromecenatge. L'observatori de mitjans impulsat pel Grup Ramon Barnils ha decidit ampliar el projecte per donar-li més força.

La possibilitat de finançar l'anuari continuarà activa durant 39 dies a la web de Verkami, la web especialitzada en micromecenatge. Si s'arriba als 3.900 euros, es farà una web específica de l'anuari. Si la xifra supera els 4.500 euros, s'hi afegiran tres temes silenciats més. Si la quantitat que s’aconsegueix és de 4.900 euros, l'observatori preveu fer presentacions públiques de l'anuari a Palma, València i Perpinyà. Finalment, si és superada, tot el que es recapti a partir de llavors es destinarà a finançar el Grup Barnils, Mèdia.cat i les seves activitats.

L'anuari presenta 12 reportatges de temàtiques que durant el 2011 han estat silenciats pels mitjans dels Països Catalans. La iniciativa té el suport de la Fundacció Escacc, del màster de Comunicació dels Conflictes Socials de la UAB i del Col·legi de Periodistes de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.