Suspeses les prolongacions de FGC a Sabadell i Terrassa


  • Comparteix:

Les obres de prolongació queden aturades

Les obres de prolongació queden aturades

Les obres de prolongacions de les línies de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a Terrassa (S1) i Sabadell (S2), amb pas per la nostra ciutat, queden suspeses. Segons el conseller de Territori i Sostenibilitat, el santcugatenc Lluís Recoder, primer cal eixugar el deute i buscar noves fórmules de finançament que permetin garantir la finalització de les obres.

El projecte havia de permetre ampliar el recorregut de les línies dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a Terrassa i Sabadell. Ara no veurà la llum fins que el govern no tingui la fórmula per disposar dels 848 milions d'euros que costa la infraestructura ferroviària. El conseller ha admès que falten 723 milions per pagar.

La prolongació dels FGC a Terrassa no es podrà enllestir el 2013. A Sabadell, el govern confia que pugui complir-se el termini fixat inicialment, el 2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.