Grífols, Mira-sol Baco, Oriol Abril i Verónica Bronstein, nous precandidats als Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

Los Excéntricos, ASDI, Cinesa i l'Associació de Familiars del Parkinson, noves propostes als Premis Ciutat de Sant Cugat (23/des/11)

Els Premis Ciutat de Sant Cugat, presents a la Festa de Tardor (26/nov/11)


  • Comparteix:

Imatge de la farmacèutica Grífols

Imatge de la farmacèutica Grífols

La llista de precandidats als Premis Ciutat de Sant Cugat s'amplia amb la farmacèutica Grífols, el Club de Futbol Unión Bacco, la presidenta de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, i el membre de l'Associació Astronòmica Valldoreix-Sant Cugat (ASVSC), Oriol Abril. La paradeta de votacions s'ubicarà al Teatre-Auditori aquest diumenge i dijous de la setmana vinent. Autocugat patrocina els Premis Ciutat de Sant Cugat, amb la col·laboració de Cugat.cat i el setmanari Tot Sant Cugat.

La farmacèutica Grífols opta a ser finalista dels premis per ser la tercera companyia al món en el mercat d'hemoderivats i per inaugurar la nova seu corporativa en el municipi, amb la previsió de traslladar a Sant Cugat altres divisions.

El Club de Futbol Unió Mira-sol Baco és un altre precandidat per la celebració del seu 40è aniversari, any en què 220 nois i noies han practicat el futbol en diferents categories i lligues de la Federació Catalana de Futbol.

En l'àmbit social, les noves propostes són per a la presidenta de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, creadora del festival 'Petits! Grans! Llibres!' que se celebra a la ciutat. L'altre nom proposat és Oriol Abril, estudiant de 15 anys membre de l'Associació Astronòmica Valldoreix -Sant Cugat. Abril va ser un dels descobridors de l'asteroide 2011NR que circula entre Mart i Júpiter.

Aquestes precandidatures completen una llista, on ja hi figuren la Fundació Victòria dels Àngels, la il·lustradora Àssum Esteban, Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), Sala Rusiñol, Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI), Cinesa i la companyia Los Excéntricos. També són precandidats l'Associació de Parkinson i Castellers de Sant Cugat, col·laboradors de Cugat.cat, amb els espais 'Ho tenim al cap' i 'Tanquem pinya' de la ràdio de Sant Cugat.

El termini de presentació de candidatures i votacions finalitza el tercer divendres de febrer. Les entrades per a la gala, que tindrà lloc el primer diumenge de març, a les set de la tarda al Teatre-Auditori Sant Cugat, es podran recollir a l'Oficina de Turisme a partir del primer dimarts de febrer.



  • Comparteix:

COMENTARIS

enguany ,al club tenim més de 350 jugadors-es competint en la Federació Catalana ,i un equip de patufets al Consell escolar . tot un exit pel nostre club i un orgull pel districte de Mira-sol . Voteu-nos !!

Enric Matallin. Enviat el 26/gen/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.