Sant Cugat Comerç neix per unir tots els comerços i dinamitzar el sector


  • Comparteix:

La nova associació Sant Cugat Comerç (StC), que neix de la transformació de l'antiga Federació d'Associacions de Comerciants, té la voluntat d'aglutinar totes les botigues per garantir la màxima coordinació i unir esforços per aconseguir un comerç de proximitat més dinàmic. Actualment, Centre-Vila ha estat l'única associació que no s'ha adherit a la nova entitat, tot i que alguns comerços de la zona ja s'hi han interessat individualment. Durant l'acte, Sant Cugat Comerç ha anunciat que la Generalitat els ha concedit el premi a la Millor Iniciativa Comercial Col·lectiva.

Sant Cugat Comerç comença aquest dimecres el seu camí, amb la intenció de convertir-se en la veu comú dels botiguers de la ciutat, per defensar els seus interessos i iniciar campanyes conjuntes. La presidenta de la nova associació, Maite Pérez, ha assegurat durant l'acte de presentació, que han d'enfortir el comerç de proximitat, esdevenir competitius i oferir productes i serveis de màxima qualitat.

Maite Pérez

He d'optimitzar recursos. Si tots estem a una funcionarà tot millor. Volem fer campanyes molt potents.



A banda de les campanyes 'A 5.000 x hora' i 'Rebaixes solidàries', l'associació vol impulsar la targeta Sant Cugat Comerç, crear una targeta regal, promoure la 'Art&Shopping Night' - emmarcada en la Nit de l'Art - fer un 'Luxury Outlet', i crear una Nit del Comerç, entre d'altres iniciatives.

De moment, l'associació Sant Cugat Comerç agrupa vuit de les nou associacions de barri que hi ha a la ciutat. Centre-Vila ha estat l'única que no s'hi ha volgut adherir, tot i que alguns comerços ja ho han pogut fer de manera individual.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha presenciat l'acte juntament amb el regidor de Comerç, Josep Romero, ha felicitat l'associació pel procés de transformació i renovació. A més, ha destacat que és positiu que els comerços de la ciutat estiguin organitzats col·lectivament, perquè l'oferta sigui de qualitat i els ciutadans apostin per la proximitat.

Mercè Conesa

Donar una oferta prou atractiva de qualitat i proximitat, perquè tots els santcugatencs fem l'aposta de comprar a la ciutat.




L'acte ha servit, també, per conèixer la nova imatge de l'associació, del dissenyador Quico Salgado, de l'Escola de Disseny de Sant Cugat. Durant la presentació, Sant Cugat Comerç (StC) ha aprofitat per anunciar que la Generalitat els ha concedit el premi a la Millor Iniciativa Comercial Col·lectiva, pel projecte 'Revitalització del projecte de ciutat comercial de Sant Cugat'. Un guardó que el gerent de l'entitat, Jesús Carballo, ha qualificat com 'els Oscar del comerç a Catalunya'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.