Veïns de les Planes es formen en l'ús i manteniment de desbrossadores


Temes relacionats

El Pla de Barris de les Planes organitza un curs de manteniment i ús de desbrossadores per a aturats (25/gen/12)


  • Comparteix:

Les Planes ha organitzat un curs de formació en ús i manteniment de desbrossadores per a persones en atur. Els alumnes han rebut classes teòriques i pràctiques que han dut a terme als boscos del districte. Set veïns de les Planes han participat els últims dies en la iniciativa, que s'emmarca en el projecte social i d'ocupació del Pla de Barris del districte.

Set alumnes planencs han rebut formació sobre l'ús i manteniment de desbrossadores i serres mecàniques. El curs, inscrit en el projecte social i d'ocupació del Pla de Barris de les Planes, ha comptat amb parts teòriques i pràctiques, que s'han desenvolupant als boscos del districte, a la vora de Can Flo.

Un dels formadors del Centre de Formació Forestal Domènec Coromines ha destacat la voluntat del curs.

Domènec Coromines

El curs és de motoserres i desbrossadores. Està encarat a gent que està a l'atur i com a formació per poder treballar després.



Els curs s'ha dirigit a veïns del districte per facilitar la reinserció laboral. Alguns dels alumnes han explicat la importància de la formació.

Participants

Estem aprenent com utilitzar motoserres i desbrossadores per evitar futurs incendis. / Abans no calien títols, però ara per entrar a qualsevol empresa, si no tens títol, entres com a peó.





La formació s'ha impartit en coordinació amb l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament i el servei municipal de manteniment de boscos. Durant aquest any també s'oferiran cursos de monitors de lleure, jardineria i neteja domèstica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.