Xavier Bosch: 'No em sento pressionat, coaccionat, ni neutralitzat pel requeriment notarial'


Temes relacionats

Duran reclama una rectificació per via judicial al periodista Xavier Bosch (17/gen/12)


  • Comparteix:

La polèmica sorgeig després de l'entrevista a Duran al programa Àgora de TV3

La polèmica sorgeig després de l'entrevista a Duran al programa Àgora de TV3

El periodista resident a Sant Cugat Xavier Bosch ha assegurat que no se sent 'pressionat, coaccionat, ni neutralitzat' pel requeriment notarial que va presentar la setmana passada el cap de llista de CiU al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, reclamant-li una rectificació arran d'una entrevista al programa Àgora de TV3. Bosch ha normalitzat la situació i ha recordat que la feina del periodista és preguntar i el convidat pot decidir respondre o no. El comunicador ha fet aquestes declaracions en una entrevista al programa 'Protagonistes' que es podrà veure íntegra a Cugat tv a partir d'aquest diumenge.

Xavier Bosch ha fet aquestes declaracions, després que la directora de TV3, Mònica Terribas, hagi declarat a la comissió de control de l'actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisual (CCMA) que no hi ha cap justificació pel requeriment notarial i hagi subratllat el significat que una pregunta generi tanta desconfiança. El periodista implicat, Xavier Bosch, ha fet les primeres declaracions sobre aquest tema al programa 'Protagonistes' de Cugat tv, on ha assegurat que ell té dret a decidir no rectificar i que en cap cas se sent pressionat.

Xavier Bosch

Si al convidat no li agrada la pregunta, pot respondre el que vulgui. No em sento ni pressionat, ni coaccionat, ni neutralitzat pel requeriment notarial.


Els fets van tenir lloc al novembre, quan Bosch va qüestionar Duran sobre els seus suposats favors a sectors privats. Una polèmica que va néixer després que el líder d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) declarés a diversos mitjans que estava 'disposat a fer de 'lobby a favor de la indústria farmacèutica catalana'. L'afirmació que va despertar les crítiques del cap de llista d'ICV-EUiA al Congrés espanyol, Joan Coscubiela, i de diversos dirigents d'ERC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.