Les agències de viatges locals afronten les cancel·lacions d'Spanair


  • Comparteix:

Tots els vols d'Spanair han estat anul·lats / Font: controladoresaereos.org

Tots els vols d'Spanair han estat anul·lats / Font: controladoresaereos.org

Les agències de viatge de la ciutat afronten les conseqüències del cessament de l'activitat d'Spanair. Nombrosos santcugatencs han trucat aquest dissabte als establiments de viatges del municipi per informar-se sobre els seus vols, que han estat anul·lats pels problemes financers de la companyia aèria. Segons han informat a Cugat.cat les agències de viatges locals, els afectats s'estan recol·locant en vols d'altres aerolínies de forma automàtica i no s'han produït incidents importants.

De moment, Spanair informa que davant la cancel·lació de tots els vols des d'aquest divendres mantindrà els punts d'informació dels aeroports, així com els telèfons d'atenció al client. L'aerolínia ha obert el perfil d'informació a Twitter @Spanairinformac. Tot i així, la companyia demana que els clients no acudeixin als aeroports per motius de seguretat.

Altres companyies com Vueling, Iberia, Ryanair i Air Europa ofereixen recol·locar els passatgers a vols propis amb tarifes especials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.