Els pares i mares podran millorar habilitats educatives amb un curs a la Casa de Cultura


Temes relacionats

Obertes les inscripcions pel programa de formació per a pares i mares (18/gen/10)

Comença el programa de Formació per a Pares i Mares (19/gen/08)


  • Comparteix:

Els cursos estan destinats a pares i mares

Els cursos estan destinats a pares i mares

L'Ajuntament, la coordinadora d'AMPA i la Comissió de l'Ensenyament Públic (CEP) han organitzat un curs d'habilitats educatives destinats a pares i mares. La iniciativa, emmarcada dins l'Escola de Pares i Mares, té l'objectiu de formar-los en tot allò que implica l'educació dels fills. Els cursos es dividiran en cinc grups i les classes tindran lloc a la Casa de Cultura i al Casal de Joves Torreblanca de vuit del vespre a deu de la nit. Les sessions comencen a finals de febrer i s'allargaran fins a principis de maig.

Els pares i mares poden escollir entre una oferta de cinc grups: educar de dos a tres anys, de quatre a sis, de set a nou, de 10 a 11 i de 12 a 16. Cada categoria incorporarà quatre sessions, una per setmana, en què es tractaran diferents temes educatius. El curs sobre els nens més petits tindrà lloc a la Casa de Cultura cada dimecres des de l'últim de febrer fins el tercer de març, igual que el curs corresponent a la categoria de 10 i 11 anys.

L'espai cultural també acollirà el curs sobre fills de quatre a sis anys, des del segon dimecres d'abril fins el primer de maig. Les sessions sobre nens de set a nou anys també tindran lloc a la Casa de Cultura el segon i l'últim dimecres d'abril i els dos primers de maig.

El curs sobre nens de 12 a 16 anys tindrà lloc al Casal de Joves Torreblanca els dos últims dimarts de febrer i tots els del març. Les inscripcions es poden fer per correu electrònic a l'adreça formacioparesimares@santcugat.cat o a través de l'àrea d'Educació de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.