Consells davant les nevades


  • Comparteix:

Les administracions recomanen mantenir-se informat en tot moment de les previsions meteorològiques i de l'estat de la xarxa viària a través dels diversos mitjans de comunicació. El pla Neucat també recomana, en cas d'agafar el cotxe, circular amb precaució per vies principals amb el vehicle equipat amb cadenes, aliments i ple de combustible. En aquest sentit, el pla Neucat també aconsella mantenir una distància superior a la normal amb la resta de cotxes i no trepitjar mai el fre amb presència de gel.

El pla Neucat recomana mantenir un rajolí d'aigua a les aixetes de les cases, per evitar la congelació de canonades. A més, també insta a evitar sortir a l'exterior si no és necessari i, en cas de fer-ho, abrigar-se amb diverses peces lleugeres l'una sobre l'altra, protegir-se la cara i el cap i evitar respirar directament l'aire fred.

És important escoltar la ràdio per estar informat i deixar les línies telefòniques lliures. Només en cas d'emergència, cal trucar al 112 donant la màxima informació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.