El compte de Twitter de Banc Sabadell, un dels més actius


  • Comparteix:

Logotip de Skolti

Logotip de Skolti

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, és un dels comptes més actius a les xarxes socials. Ho especifica el creador del projecte SkoltiLab, el santcugatenc David Alcubierre, en el sisè experiment del laboratori Skolti. És un exercici quantitatiu sobre el comportament d'alguns grans comptes de Twitter de marques a l'Estat espanyol.

El creador del projecte SkoltiLab, el santcugatenc David Alcubierre, ha explicat a Cugat.cat que, a diferència d'altres bancs que es dediquen a respondre les qüestions que els seus clients els pregunta per la xarxa, Banc Sabadell també planteja preguntes i fa suggeriments als seus seguidors.

David Alcubierre

El compte de Banc Sabadell és proactiu. Ofereix productes als usuaris i respon els usuaris.


Pel que fa als seguidors, Esade se situa en 29è lloc en el rànquing d'un total de més de 7.000 empreses del seu sector mentre que Banc Sabadell ocupa el 31è lloc de 6.400 companyies. D'altra banda, respecte el nombre de comptes que segueixen, les xifres es capgiren i Esade, amb més de 4.000 seguidors, es col·loca en 10a posició i Banc Sabadell 12a amb 3.000 seguidors. Les dues llistes les encapçala Greenpeace.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.