El concert de Manolo García es manté intacte, tot i l'avís de neu


Temes relacionats

Manolo García actua aquesta nit al Teatre-Auditori amb entrades exhaurides ( 2/feb/12)

Manolo Garcia escull el Teatre-Auditori per presentar el seu nou disc (19/gen/12)


  • Comparteix:

Els fans de Manolo García podran gaudir del concert

Els fans de Manolo García podran gaudir del concert

L'avís d'una segona fase de neu, a partir de les set de la tarda, no impedirà que el cantant Manolo García pugi aquesta nit a l'escenari del Teatre-Auditori, tal com estava previst. L'Ajuntament ha decidit no anul·lar l'actuació atenent que la incidència actual de la neu al municipi no fa perillar el desplaçament de prop de 800 persones a l'equipament municipal. El concert de García té les entrades exhaurides.

La data del concert de Manolo García a Sant Cugat s'ha mantingut intacte en el calendari, fent honor al seu últim disc. 'Los días intactos' es presenta aquesta nit, a les nou, en forma de concert-assaig amb el cartell d'entrades exhaurides.

La neu que ha caigut aquest matí ha envoltat d'incertesa la realització del concert, però fonts de l'Ajuntament i el Teatre-Auditori han confirmat a Cuigat.cat que García oferirà l'actuació, tal com estava previst. L'espectacle està mobilitzant prop de 800 persones procedents de diferents punts de l'àrea metropolitana, malgrat l'avís de neu decretat pel departament d'Interior.

L'Ajuntament ha tret ferro al que pot suposar el desplaçament dels seguidors de García que vinguin de fora de Sant Cugat, garantint la seguretat dels accessos de la C58 i dels túnels de Vallvidrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.