L'AMPA del CEIP Collserola demana que el Departament d'Ensenyament els construeixi 'ja' la cuina


  • Comparteix:

La cuina hauria d'estar operativa des de l'octubre.

La cuina hauria d'estar operativa des de l'octubre.

L'Associació de Pares i Mares de l'escola Collserola reclama al departament d'Ensenyament la construcció, de manera immediata, de la cuina del centre escolar, pendent des del mes de setembre. L'AMPA assegura que els nens estan patint un servei de catering deficient a l'espera de la construcció del nou equipament.

L'Associació de Pares i Mares diu que la situació és 'insostenible' ja que l'enderreriment en la construcció de la cuina per part del Departament d'Ensenyament obliga a hipotecar l'escola en un 'mal' servei de catering. Segons ha explicat Ester Fornells, de l'AMPA, cap altre empresa de repartiment es vol encarregar del catering ja que el servei seria provisional.

Ester Fornells

És un desastre i cap altre vol tenir negocis amb nosaltres.


Fornells ha explicat que els infants es ressenteixen d'aquest mal servei i ha enumerat alguns episodis viscuts amb els dinars del escolars:

Ester Fornells

S'han donat casos, per exemple, de tallarines cremades.


El Departament d'Ensenyament es va comprometre a tenir la cuina enllestida el passat mes d'octubre, però a dia d'avui, els pares no tenen constància de cap avenç en aquest sentit. L'AMPA es queixa de greuges comparatius amb els nous centres escolars -com el Gerbert d'Orlach i el Pi d'en Xandri- que sí disposen de cuina equipada i menjador.

A més, es queixen que durant dos anys han hagut de suportar els barracons situats al pati de l'escola que acollien els alumnes de la segons línia de parvulari i primària fins que l'Ajuntament s'ha fet càrrec de les obres tot assumint responsabilitats que no li són pròpies. Demanen, només, els mateixos equipaments i condicions que la resta de centres escolars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.