Les botigues de disfresses reinventen la seva oferta per capejar la crisi


Temes relacionats

La beguda Xandri estarà disponible als bars aquest dissabte (14/feb/12)

El Carnaval estrena web i cartell ( 7/feb/12)

El Carnaval arriba enguany sumant un dia més al calendari (31/gen/12)


  • Comparteix:

Els comerços de disfresses del municipi aposten per un assortiment molt variat d'articles i ofertes a mida dels clients per fer front a la crisi econòmica. A les portes del Carnaval, els vestits de 'Barrufet' han estat els triomfadors de la temporada, tot i que les propostes clàssiques de superherois i princeses no han faltat als aparadors.

La festa del Rei Carnestoltes s'apropa i els santcugatencs ja han encetat les compres per preparar la seva disfressa. La botiga La Festa, al carrer de Gorina, ha proveït l'establiment d'un ampli assortiment de productes, on destaquen les caretes, ulleres postisses i tot tipus de vestits.

Aquest dies, les famílies van a la cerca d'articles de cara a les disfresses escolars. L'interès se centra, sobretot, en les perruques.

Els complements són el producte estrella als establiments de disfresses, a causa de la crisi. Ho explica la responsable de La Festa, Arantxa Masip.

Arantxa Masip

Pots trobar indis, cowboys... Però, la gent tira més pels complements perquè amb això ja fan.


El Cuquet, al centre comercial Celler Centre, també és un bullidor aquest dies previs al Carnaval. La botiga ha dissenyat la seva pròpia estratègia per esquivar la crisi. La propietària de l'establiment és Aida Fernández.

Aida Fernández

Amb la crisi, hi ha moltes mares que fan 'un pack' i els surt més bé de preu.




Les despeses que fan els santcugatencs van des dels dos euros d'una careta fins als 65 euros d'un vestit de madrastra de Blancaneus. La disfressa preferida aquest any ha estat la de 'Barrufet'.

Al marge de les botigues especialitzades, a Sant Cugat hi ha altres comerços que reserven part dels seus productes a la festa de Carnaval. Abacus, a la plaça d'Octavià, i Drim, al carrer de Santiago Rusiñol, també ofereixen disfresses i complements.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.