Els Premis Ciutat de Sant Cugat s'entregaran en una cerimònia dedicada a Grau-Garriga


Temes relacionats

Comença una campanya per proposar Pilar Gefaell als premis Ciutat de Sant Cugat (28/gen/12)

Grífols, Mira-sol Baco, Oriol Abril i Verónica Bronstein, nous precandidats als Premis Ciutat de Sant Cugat (25/gen/12)

Los Excéntricos, ASDI, Cinesa i l'Associació de Familiars del Parkinson, noves propostes als Premis Ciutat de Sant Cugat (23/des/11)

Els Premis Ciutat de Sant Cugat, presents a la Festa de Tardor (26/nov/11)


  • Comparteix:

Els Premis Ciutat de Sant Cugat s'entregaran el primer diumenge de març en una cerimònia al Teatre-Auditori dedicada a l'artista Josep Grau-Garriga i amb l'actuació de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC). Cugat.cat, que col·labora en la iniciativa, oferirà un seguiment especial i la retransmissió de la gala en directe des de la seva web. Un total de 14 precandidatures opten a un dels cinc premis, en una edició que també distingirà amb dues medalles d'or l'artista Josep Grau-Garriga i l'exalcalde Lluís Recoder.

Les invitacions per assistir a la gala, presentada pels periodistes santcugatencs Marta Cailà i Josep Maria Vallès, es poden recollir a l'Oficina de Turisme fins divendres de la setmana vinent. La cerimònia tindrà lloc el primer diumenge de març, a les set de la tarda, al Teatre-Auditori, i es podrà seguir també a través de la web de Cugat.cat en una retransmissió en vídeo en directe.

La regidora de Comunicació, Joana Barbany, ha animat els santcugatencs a participar en les votacions. Fins ara, ja hi han participat via web un miler de persones.

Joana Barbany

Teniu temps fins el 17 de febrer per acabar de votar. Volem que hi hagi molta participació.



El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha explicat que el grup de comunicació multimèdia estarà sempre al costat d'iniciatives com aquesta, ja que enforteixen el teixit social i cultural de Sant Cugat.

Miquel Herrada

Des de la nostra perspectiva com a mitjà volem ser un terreny de joc de tot el que passa a la ciutat. Connectem amb la filosofia d'aquests premis.




La gala, ambientada musicalment per l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, dirigida per Josep Ferré, girarà entorn de composicions del britànic Benjamin Britten. Ferré ha explicat que sonarà, per exemple, el 'Paga-li Joan', ja que Britten la va incorporar a la seva obra després d'un viatge a Barcelona al 1936.

Josep Ferré

D'allò que van sentir en van fer una barreja i van crear una obra on una de les peces que sona és el 'Paga-li Joan'.




Durant la gala es lliurarà la medalla d'or a títol pòstum a Josep Grau-Garriga. A més, es farà entrega també d'una segona medalla d'or, al conseller de Territori i Sostenibilitat i exalcalde de la ciutat, Lluís Recoder, pels seus 11 anys de dedicació al capdavant de Sant Cugat.

Els 14 precandidats a endur-se un dels Premis Ciutat de Sant Cugat són: l'actriu de doblatge Pilar Gefaell, la Fundació Victòria dels Àngels, la il·lustradora Àssum Esteban, la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), la Sala Rusiñol, l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI), Cinesa, la companyia Los Excéntricos, l'Associació de Parkinson, Castellers de Sant Cugat, la farmacèutica Grífols, el Club de Futbol Unión Bacco, la presidenta de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, i el membre de l'Associació Astronòmica Valldoreix-Sant Cugat (ASVSC), Oriol Abril.

La setena edició dels premis Ciutat de Sant Cugat compten amb el patrocini d'Autocugat i la col·laboració de Cugat.cat i el 'Tot Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.