Globalització, immigració i estat del benestar, a debat a la Fundació Sant Cugat


  • Comparteix:

La Fundació Sant Cugat organitza les jornades

La Fundació Sant Cugat organitza les jornades

La Fundació Sant Cugat organitza un cicle de tres xerrades sota el títol 'Reptes d'avui a debat', que tractaran temes com la globalització, la immigració i el futur de l'estat del benestar. Les jornades tindran lloc a l'espai Terra Dolça al febrer, març i abril, i tenen l'objectiu de potenciar el punt de vista local amb diferents ponents santcugatencs.

L'historiador i membre de la junta de la Fundació Sant Cugat, Jordi Casas, ha explicat a Cugat.cat que els tres temes escollits tenen abast global, però que poden ser enfocats des de la localitat.

Jordi Casas

És una reflexió sobre temes de gran abast però des de Sant Cugat.


La primera xerrada tractarà sobre l'autogovern en un món globalitzat i tindrà lloc el penúltim dimarts de mes amb la presència del regidor de la CUP Ignasi Bea i l'exregidor del PSC Joan Gaya. El mateix Casas, juntament amb la responsable de Càritas a Sant Cugat, Amèlia de Juan, encapçalaran el segon debat, que tractarà sobre la nova immigració, el penúltim dimarts de març. La tercera i última ponència la protagonitzarà l'economista i exdiputada pel PSC al Congrés espanyol, Montserrat Colldeforns. Serà el penúltim dimarts d'abril.

Totes les xerrades tindran lloc al centre gastronòmic Terra Dolça i inclouran un sopar. El preu de la inscripció és de 20 euros i ja es pot fer a través del correu electrònic secretaria@stcugat.net.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.