Neix Volem un Verdi a Sant Cugat per impulsar el cinema en VOS


  • Comparteix:

La plataforma 'Volem un Verdi a Sant Cugat' es reunirà el darrer dilluns de febrer

La plataforma 'Volem un Verdi a Sant Cugat' es reunirà el darrer dilluns de febrer

La plataforma Volem un Verdi a Sant Cugat es materialitza aquest dilluns amb una reunió al Casal de Cultura de Mira-sol. Es tracta d'un col·lectiu format per un conjunt de veïns de Sant Cugat i rodalies que vol que la ciutat tingui un equipament destinat a emetre pel·lícules en versió original subtitulada (VOS), similar als cinemes Verdi de Barcelona.

El col·lectiu Volem un Verdi a Sant Cugat va néixer fa uns mesos quan un grup de coneguts de la ciutat, amants del cinema, van expressar la seva voluntat de no haver-se de desplaçar a Barcelona per veure les darreres estrenes de films en versió original.

Entre les propostes d'aquest grup, destaca la voluntat que Sant Cugat es converteixi en una ciutat cabdal pel que fa al cinema, donant resposta a les necessitats de poblacions veïnes, que prefereixen haver de traslladar-se a Sant Cugat abans de baixar a Barcelona. Així ho ha explicat la veïna de la ciutat i promotora de la iniciativa, Pilar Gorina, a Cugat.cat.

Pilar Gorina

Pensem que Sant Cugat és una ciutat amb un nivell cultural que es pot permetre aquest tipus de cinema.


Gorina ha recordat també que, quan es van crear els últims cinemes a Sant Cugat, hi havia la intenció de programar aquest tipus de cinema, tot i que al final no s'ha dut a terme.

La plataforma Volem un Verdi a Sant Cugat assegura que la proposta de creació d'uns nous cinemes afavorirà també el sector de la restauració de la ciutat, la qual cosa l'Ajuntament veu amb bons ulls.

Fins ara, la plataforma de cinèfils ha funcionat gràcies a les xarxes socials, un mitjà que, a dia d'avui, els ha quedat petit. Per aquest motiu, el grup es reunirà aquest dilluns a les vuit del vespre, al Casal de Cultura de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.