Policia Local i Protecció Civil reben formació millorar l'atenció a persones amb malalties neurològiques


  • Comparteix:

Moment del curs / Font: Localpress

Moment del curs / Font: Localpress

La Taula per a persones amb malalties neurològiques i Càncer i l'Ajuntament han organitzat dues jornades de formació perquè Policia Local i Protecció Civil sàpiguen com cal tractar les persones amb malalties neurològiques i degeneratives quan, per algun motiu, hi han d'interactuar, especialment al carrer. La formació posa èmfasi en el Parkinson i l'Alzheimer, dues de les malalties neurològiques que tenen més incidència. De la mateixa manera, també es forma els dos cossos de seguretat perquè puguin reconèixer i detectar casos d'ictus i avisar ràpidament els serveis mèdics.

Les persones que pateixen malalties neurològiques com l'Alzheimer i el Parkinson tenen una simptomatologia i casuística concretes. D'aquesta manera, la Policia Local i els voluntaris de Protecció Civil podran reaccionar amb més eines i recursos quan, per exemple, es trobin davant d'una persona desorientada que pateix Alzheimer o bé davant d'una persona no que es pot moure a causa de la malaltia de Parkinson. En tots els casos, l'objectiu és millorar l'atenció a les persones i ajudar els afectats.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.