Josep Carreras ja dóna nom a l'auditori de l'escola Àgora


Temes relacionats

L'Auditorium Josep Carreras rep el grup Heura (16/gen/12)

Sant Cugat té un nou espai per celebrar espectacles, l'Auditorium Josep Carreras (27/mai/11)


  • Comparteix:

L'escola Àgora, ubicada a Sant Cugat, segella el seu compromís amb la música amb el bateig del seu auditori amb el nom del tenor Josep Carreras i estrenyent llaços amb el conservatori del Liceu. Aquest dijous s'han formalitzat aquests dos aspectes amb la presència del mateix Carreras, la descoberta de dues plaques commemoratives i un concert a càrrec de la banda i l'orquestra de l'escola.

Carreras ha volgut destacar la implicació del centre educatiu per la música que s'ha traduït en la construcció d'un auditori amb capacitat per unes 350 persones i per la vinculació amb el Conservatori del Liceu. El tenor ha descrit així les seves sensacions.

Josep Carreras

És un auditori magnífic amb molt bona acústica. Com artista i com a pare d'exalumne de l'escola avui és un dia molt important per a mi.





Les instal·lacions de l'Auditorium Josep Carreras compten amb 5.200 metres quadrats i està preparat per acollir qualsevol tipus d'espectacle musical i compta amb l'última tecnologia en so i il·luminació. El director de l'escola, Vicenç Gadol, ha posat l'equipament a disposició de la ciutat.

Vicenç Gadol

Disposem d'un auditori preparat per acollir qualsevol tipus d'acte i el posem a disposició de qualsevol activitat de la ciutat.



La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha participat a l'acte i ha agraït l'oferiment dels responsables de l'escola.

Susanna Pellicer

Encara no s'ha concretat res però en parlarem. Nosaltres hi comptem i crec que serà un equipament més de la ciutat.




La jornada també ha servit per fer oficial la vinculació del centre amb el Conservatori del Liceu que permetrà aprofundir en l'ensenyament musical a l'escola i facilitar que els alumnes del centre santcugatenc puguin ampliar la seva formació en aquest àmbit. La directora del conservatori, Maria Serrat, explica l'esperit de la col·laboració.

Maria Serrat

Volem que la música a l'escola sigui una eina de formació. A més, oferim als alumnes que vulguin continuar amb la formació musical que ho puguin fer.







Des d'aquest dijous, una placa mostra aquesta col·laboració entre Àgora i Liceu a la façana de l'escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.