L'Àgora i l'Ajuntament estudien l'ús obert a la ciutat de l'auditori Josep Carreras


Temes relacionats

Josep Carreras ja dóna nom a l'auditori de l'escola Àgora (16/feb/12)

Josep Carreras inaugura oficialment l'Auditorium que duu el seu nom (15/feb/12)


  • Comparteix:

El col·legi Àgora i l'Ajuntament estudien l'ús obert a la ciutat de l'auditori Josep Carreras, situat al centre educatiu. La possibilitat de col·laboració s'ha fet pública en la inauguració de l'espai, que el tenor Josep Carreras ha apadrinat aquest dijous amb el seu nom.

Les instal·lacions de l'Auditorium Josep Carreras tenen 5.200 metres quadrats i estan preparades per acollir qualsevol tipus d'espectacle musical i disposen de l'última tecnologia en so i il·luminació. El director de l'escola, Vicenç Gadol, ha posat l'equipament a disposició de la ciutat.

Vicenç Gadol

Disposem d'un auditori preparat per acollir qualsevol tipus d'acte i el posem a disposició de qualsevol activitat de la ciutat.




La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha agraït l'oferiment dels responsables de l'escola.

Susanna Pellicer

Encara no s'ha concretat res però en parlarem. Nosaltres hi comptem i crec que serà un equipament més de la ciutat.





Carreras ha destacat la implicació del centre educatiu per la música que s'ha traduït en la construcció d'un auditori amb capacitat per unes 350 persones i per la vinculació amb el Conservatori del Liceu. El tenor ha descrit així les seves sensacions.

Josep Carreras

És un auditori magnífic amb molt bona acústica. Com artista i com a pare d'exalumne de l'escola avui és un dia molt important per a mi.





L'acte també ha servit per presentar públicament la vinculació del col·legi Àgora amb el Conservatori del Liceu. D'aquesta manera, l'alumnat de l'escola pot cursar estudis oficials de música sense haver-se de desplaçar a Barcelona i obtenir, també, el reconeixement i segell de qualitat del Liceu.

Pel que fa a la situació del Liceu, Carreras considera que l'ERO que afectarà el teatre en els propers mesos 'no és un drama' per a la cultura, sinó per als treballadors d'aquesta institució que estan patint les circumstàncies. El tenor confia que l'aturada permetrà al teatre superar els seus problemes econòmics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.