Més de 150 participants en la primera 'Drawing Evening' d'EsadeCreapolis


Temes relacionats

Més de 150 participants en la primera 'Drawing Evening' d'EsadeCreapolis (17/feb/12)


  • Comparteix:

'Drawing Evening' ha gaudit d'una alta participació

'Drawing Evening' ha gaudit d'una alta participació

Més de 150 professionals del món de l'empresa i la innovació s'han donat cita aquest dijous a EsadeCreapolis en la primera sessió de 'Drawing Evening'. La iniciativa, impulsada per la companyia Connecting Brains, ha posat de manifest la importància del dibuix com una eina per generar i crear noves oportunitats, una tècnica coneguda com a 'visual thinking'. Al llarg de la sessió els participants s'han expressat a través de la pintura amb unes llibretes que l'empresa Miquel Rius ha creat per a l'ocasió.

La companyia Connecting Brains, amb seu a Sant Cugat, ha estat l'encarregada d'impartir la primera sessió de 'Drawing Evening', que ha tingut lloc aquest dijous a les instal·lacions d'EsadeCreapolis.

La jornada ha girat al voltant de tres eixos principals que defineixen la filosofia d'aquesta empresa santcugatenca, el 'visual thinking', la cocreació entre clients i empreses, i el 'design thinking'. La membre de Connecting Brains i ponent de la xerrada, Montse Marçal, ha explicat a Cugat.cat com la imatge visual pot ajudar a desenvolupar la capacitat creativa i innovadora en les persones.

Montse Marçal

Innovació vol dir pensar diferent i crear diferent, i el dibuix ajuda a això.



Més de 150 persones s'han donat cita aquest dijous a les instal·lacions d'EsadeCreapolis, en una 'Drawing Evening' que Connecting Brains espera que tingui continuïtat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.