La crítica social i els personatges fantàstics protagonitzen amb humor el concurs de comparses


Temes relacionats

El gall del Monestir dedica la ironia del seu pregó a les retallades i l'Ajuntament (18/feb/12)

Sant Cugat ja té beguda pròpia: el Xandri (18/feb/12)


  • Comparteix:

Un total de 10 comparses han recorregut aquest dissabte els carrers de Sant Cugat en una rua que ha aplegat uns 200 participants i un nombrós públic. Els clàssics s'han barrejat en les disfresses amb els temes d'actualitat, que han aconseguit omplir el centre de la ciutat de disbauxa i molt d'humor. Els guanyadors d'enguany del concurs de Comparses han estat els Titelles de la Floresta i els Ninjas Púrpura, mentre que les Joguines Antigues ha rebut una menció especial.

Durant el Carnaval tot és possible. És per això que els protagonistes de la Guerra de les Galàxies, els nens de Sant Ildefons, monges, barrufets, zombis i fins i tot un bosc encantat han pres vida aquest dissabte pels carrers de la ciutat.

Tots ells ho han fet amb aquest ànim.

Participants

M'he ficat un tirants molt llargs i una camisa del color que més m'agrada. / Farem crítica social i una apologia a la vida i el descontrol. / És molt divertit que la gent et miri i et pregunti. És una festa entranyable.




El concurs de comparses ha aplegat fins a una desena de grups. Enguany, el premi, de 350 euros, s'ha repartit entre les comparses els Titelles de la Floresta i els Ninjas Púrpura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.