La Marxa Infantil i Juvenil torna a Sant Medir i passarà per Torre Negra


Temes relacionats

La 54a Marxa Infantil se celebrarà el 15 d'abril (20/gen/12)

Tret de sortida del concurs de dibuix del cartell de la Marxa Infantil ( 9/gen/12)

Més de 120 participants a la Marxa Infantil i Juvenil reben un guardó per la seva bona marca (30/abr/11)

Finalitza la 53a Marxa sense incidents destacables ( 3/abr/11)


  • Comparteix:

La 54a edició de la Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat tornarà a passar per Sant Medir i Torre Negra. Així ho ha anunciat el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) aquest dimarts, que a més ha decidit mantenir la categoria juvenil de la cursa. La tradicional cita esportiva se celebrarà el tercer diumenge d'abril i, en cas de pluja, una setmana més tard. Enguany, els beneficis que recapti l'entitat es destinaran a l'ONG Save the Children. Cugat.cat, que col·labora en l'esdeveniment, farà un seguiment exhaustiu de la jornada.

Tot i que el recorregut no està tancat, el Club Muntanyenc ha avançat que la ruta d'enguany, de 14 quilòmetres amb un desnivell positiu acumulat de 250 metres, sortirà de la plaça de la Vila i es dirigirà cap a Sant Medir passant pel costat del Pi d'en Xandri, Can Borrell i Torre Negra.

D'aquesta manera, l'ermita de Collserola torna a ser el punt principal del recorregut després de caure de la tradicional cita l'any passat en favor de Can Coll. En aquest sentit, l'organització ha comentat que la intenció és alternar les dues zones per donar més varietat a la competició. Així ho ha explicat el president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Francesc Cruces.

Francesc Cruces

Volem que el recorregut no sigui repetitiu i canviarem entre aquests dos escenaris.


De la seva banda, l'organitzador de la competició, Silvano Bendinelli, ha celebrat que tots els patrocinadors que van implicar-se l'any passat en l'acte hi hagin tornat a col·laborar.

Silvano Bendinelli

No hem trobat nous patrocinadors, però els de sempre s'han mantingut.


El cost de les inscripcions és de 10 euros amb l'aportació voluntària de 50 cèntims que es destinaran a l'organització Save the Children. A més, caldrà abonar una quota per cobrir l'assegurança obligatòria d'un euro i mig. El cost per als socis és de vuit euros més els suplements.

Finalment, l'organització ha decidit mantenir les dues categories malgrat la baixa participació entre els juvenils. El tret de sortida serà a la plaça de la Vila per parelles a partir de les nou del matí per als participants de la categoria infantil, d'entre sis i 12 anys, mentre que els juvenils, d'entre 12 i 14 anys, sortiran dues hores més tard. Està previst que els corredors tornin al punt de sortida entre un quart de tres i dos quarts de cinc de la tarda.

Cugat.cat, que col·labora en la competició, farà un seguiment exhaustiu de la jornada des de primera hora del matí i anirà informant puntualment de les novetats i de les possibles incidències. El grup de comunicació multimèdia potenciarà les xarxes socials per difondre el transcurs de la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.