Prop de 20 parades de brocanters i antiguitats arriben al mercat de Valldoreix


  • Comparteix:

Les parades de brocanters tindran el mateix horari que la resta de parades / Font: Localpress

Les parades de brocanters tindran el mateix horari que la resta de parades / Font: Localpress

El Mercat dels Dissabtes de Valldoreix estrena, a partir d'aquesta setmana, un espai de brocanters i antiguitats. La iniciativa s'emmarca en el conjunt d'activitats impulsades des de l'àrea de Comerç de l'EMD de Valldoreix per dinamitzar l'espai del mercat setmanal i diversificar-ne l'oferta comercial. L'espai dedicat a les antiguitats i els brocanters estarà present al mercat el quart dissabte de cada mes i farà el mateix horari que la resta de parades del mercat valldoreixenc.

Prop d'una vintena de parades dedicades a les antiguitats i els objectes usats es donaran cita a partir d'aquest dissabte al Mercat dels Dissabtes de Valldoreix, ubicat a tocar de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

Les parades oferiran una variada exposició de peces. Des de mobles i pintures, a joies, llibres, peces de numismàtica i objectes de col·leccionisme, entre d'altres.

La inclusió del gremi de brocanters i antiquaris a l'espai del Mercat dels Dissabtes a Valldoreix s'emmarca en el conjunt d'iniciatives posades en marxa des de l'àrea de Comerç de l'EMD de Valldoreix per diversificar l'oferta comercial del mercat i dinamitzar l'espai amb activitats que incrementin la presència de públic.

L'espai dedicat a antiguitats i brocanters oferirà els seus productes el quart dissabte de cada mes de nou del matí a dues del migdia, mantenint l'horari de la resta de parades del mercat setmanal. La iniciativa, que s'estrena aquest dissabte, tindrà continuïtat durant tot l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.