L'equip de govern nega que pressioni l'associació Centre-Vila per integrar-se a Sant Cugat Comerç


Temes relacionats

Els comerciants del Centre-Vila denuncien pressions per adherir-se a Sant Cugat Comerç (22/feb/12)


  • Comparteix:

L'associació Centre-Vila agrupa comerciants del carrer de Santa Maria i entorn

L'associació Centre-Vila agrupa comerciants del carrer de Santa Maria i entorn

El regidor de Comerç, Josep Romero, nega que es pressioni l'associació Centre-Vila per integrar-se a Sant Cugat Comerç (StC), la nova entitat que aplega les diferents agrupacions comercials de la ciutat. En un comunicat, Romero explica que 'qualsevol persona, entitat o comerç és lliure d'associar-se absolutament amb qui vulgui' i recorda que fins ara Sant Cugat tenia 10 entitats comercials diferents i que respecten qualsevol decisió en aquest aspecte.

D'aquesta manera, l'equip de govern respon les crítiques de l'associació Centre-Vila, entitat que agrupa comerciants del carrer de Santa Maria i entorn, que ha denunciat, en declaracions a Cugat.cat, que l'Ajuntament ha pres partit per StC i que està dificultant la participació dels comerciants de la seva agrupació al Fora Estocs.

En el comunicat, el regidor de Comerç, Josep Romero, apunta que no es pot obligar cap associació a compartir una activitat pròpia i adreçada als seus socis amb alguna altra entitat. Per això, afegeix que s'ha autoritzat fer un Fora Estocs - en dies diferents - a l'Associació Sant Cugat Comerç i als comerciants del Centre-Vila. Tot i això, l'Ajuntament ha convidat les dues entitats a sumar-se a les activitats comercials que es facin durant la Festa Major.

Romero ha explicat que des de la Generalitat i des dels ajuntaments fomenten la unió de tots els comerciants perquè consideren de 'sentit comú' que el comerç de Sant Cugat tingui una línia de treball conjunta i es complementin les seves potencialitats sense generar competència. En aquest sentit, Romero recorda que la competència del comerç de la nostra ciutat són els municipis del voltant i els múltiples centres comercials privats dels afores de Sant Cugat. És per això que l'Ajuntament impulsa accions conjuntes que 'beneficiïn tot el comerç de Sant Cugat', com els aparcaments gratuïts i la targeta de fidelització, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.