El balneari de Mira-sol tindrà 8.000 metres quadrats i espai per a 66 residents


Temes relacionats

Sant Cugat tindrà un balneari termal a Mira-sol (20/feb/12)

Llum verda del ple a una escola bressol i un balneari (17/abr/07)


  • Comparteix:

La finca del carrer de Guadalajara on es construirà el balneari

La finca del carrer de Guadalajara on es construirà el balneari

Un espai de 8.000 metres quadrats amb dues àrees diferenciades per a clients ocasionals i residents, servei d'hidrotèrapia i, fins i tot, tractaments personalitzats d'estètica. Aquest és el projecte de balneari, pressupostat en uns 35 milions d'euros, que s'instal·larà al carrer de Guadalajara de Mira-sol, després que fa cinc anys es localitzés un corrent subterrani d'aigües termals en aquests terrenys. La construcció anirà a càrrec del grup propietari i promotor Fiatc.

La troballa d'uns aqüífers subterranis amb propietats termals a la zona de Mas Gener, a Mira-sol, va obrir la porta a posar en marxa una residència-balneari a la zona. Ara, cinc anys després, el propietari dels terrenys ha donat llum verda al projecte, i ha anunciat que aquest 2012 l'empresa Fiatc iniciarà la construcció del centre en una finca situada al carrer de Guadalajara, limítrofe amb l'autopista AP-7.

El pressupost del projecte és d'uns 35 milions d'euros i es preveu que la construcció duri aproximadament dos anys. El centre tindria unes dimensions de 8.000 metres quadrats i dues àrees diferenciades, una per a residents, on s'hi oferiran 66 llits, i una altra per a clients que visitaran l'espai únicament per rebre teràpies per unes hores. La intenció dels propietaris és que s'hi ofereixin sessions d'hidroteràpia, s'hi instal·li un circuit termal amb diferents zones i la possibilitat de sotmetre's a tractaments personalitzats d'estètica.

De la seva banda, l'Ajuntament espera que també s'hi puguin celebrar trobades o congressos, de manera que esdevingui un nou equipament al servei de la ciutat. El regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, ha explicat que la concreció d'usos aprovada també permet millores urbanístiques a la zona. Són declaracions d'arxiu.

Pere Casajoana

El balneari comporta la urbanització del carrer d'Andalusia i la instal·lació de pantalles acústiques.



Amb aquesta finalitat, el ple del febrer passat va aprovar un pla especial per a la implantació d'aquesta residència-balneari, amb el vot a favor de CiU, PP i PSC i l'abstenció d'ICV-EUiA i la CUP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.