L'obertura del tercer CAP implicarà canvis de centre i de metge de capçalera


Temes relacionats

El PSC reclama a Conesa que 'surti de l'armari' i exigeixi a la Generalitat el que deu (24/gen/12)

El CAP de Can Mates obrirà a finals de febrer (17/gen/12)

El PSC denuncia retard en l'obertura del CAP de Can Mates (10/gen/12)

L'ERO de Mútua Terrassa entra en funcionament sense canvis ( 2/nov/11)


  • Comparteix:

El CAP de Can Mates en una imatge d'arxiu durant les obres de construcció

El CAP de Can Mates en una imatge d'arxiu durant les obres de construcció

La posada en marxa del nou Centre d'Atenció Primària (CAP) de Can Mates causarà la redistribució de professionals i especialitats entre els tres centres de la ciutat, fet que implicarà que molts ciutadans hagin de canviar de metge de capçalera. Així ho ha avançat l'alcaldessa, Mercè Conesa, durant l'entrevista mensual al programa 'Línia directa' de Cugat.cat (91.5 FM). Mira el 'Línia directa' amb l'alcaldessa a Cugat tv

El tercer CAP de la ciutat encara no té una data d'obertura marcada. El procés de redistribució de serveis entre les tres noves zones sanitàries s'afegeix al retard causat pels robatoris del sistema elèctric de l'equipament i això, ha explicat l'alcaldessa, fa difícil especificar un dia concret. Amb tot, Mercè Conesa considera prioritari una bona comunicació prèvia amb la ciutadania perquè estigui informada, abans de l'obertura del centre. En aquest sentit, l'alcaldessa ha aclarit que els ciutadans que canviïn de metge de capçalera disposaran d'un període de prova. Són declaracions al programa 'Línia Directa' de Cugat.cat (91.5FM).

Mercè Conesa

La gent tindrà sis mesos per provar el nou metge de capçalera.


A més dels facultatius, les especialitats també podran canviar de centre, com és el cas del servei de salut mental infantil, que passarà del CAP La Mina al de Can Mates, però també s'oferiran noves especialitats. L'alcaldessa fins i tot ha obert la porta a la possibilitat que s'ampliï la plantilla de metges per fer-hi front, opció que l'empresa gestora, Mútua Terrassa, havia descartat fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.