La campanya 'La Xarxa estalvia aigua' treballarà el Sant Cugat més sostenible


Temes relacionats

La ciutat gasta un 10% menys d'aigua, però segueix per sobre de la mitjana domèstica metropolitana ( 1/mar/11)


  • Comparteix:

L'objectiu és reduïr la despeça d'aigua a la meitat. / Font: Gencat.cat

L'objectiu és reduïr la despeça d'aigua a la meitat. / Font: Gencat.cat

Sant Cugat participarà a la campanya 'La Xarxa estalvia aigua' que organitza l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i la Diputació de Barcelona per fomentar l'estalvi d'aquest recurs entre els municipis que integren la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. La iniciativa preveu que Sant Cugat, com la resta de localitats, aculli exposicions informatives i xerrades, entre d'altres propostes.

Per la ciutat passaran les mostres 'L'aigua en equilibri' i 'La nova cultura de l'aigua' amb motiu d'aquesta campanya que pretén que el consum d'aigua a les llars es redueixi a la meitat.

Per a aconseguir-ho, es distribuiran més de 22.000 airejadors entre les localitats que participin a la campanya, entre elles Sant Cugat. Els airejadors permeten reduir fins un 50% el consum domèstic d'aigua i implica un seguiment del consum per poder quantificar l'estalvi real a cada llar.

'La Xarxa estalvia aigua', que ja es mou a les xarxes socials de Youtube, Facebook i Twitter, també preveu fer 50 xerrades a escoles i entitats veïnals a les localitats adherides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.