Els Gausacs actuaran al Concurs de Castells de Tarragona


Temes relacionats

Els Gausacs volen competir al Concurs de Castells de Tarragona com una de les 12 millors colles del món (14/feb/12)


  • Comparteix:

Els Gausacs van descarregar el 2 de 7 al Concurs de l'any 2000

Els Gausacs van descarregar el 2 de 7 al Concurs de l'any 2000

Els Castellers de Sant Cugat podran actuar al Concurs de castells de Tarragona gràcies a la reformulació del concurs que obre la participació a les trenta millors colles, i no als dotze primers grups classificats com fins ara. El certamen, que se celebra a l'octubre, inclou l'execució de dues jornades en funció de la classificació que les formacions tinguin al rànquing casteller. Actualment, els Gausacs es mouen entre el tretzè i setzè lloc del rànquing casteller.

Les 12 primeres formacions del rànquing competiran el primer diumenge d'octubre al matí, mentre que les 18 restants ho faran el dia abans a la tarda, ambdós dies a la Tarragona Arena Plaça.

Els Castellers de Sant Cugat, que normalment se situen entre la posició 13 i 16 de la classificació, s'han plantejat com a objectiu per al concurs aconseguir avançar posicions per competir contra els primers de la classificació. No obstant això, el cap de colla dels Gausacs Toni Serra assegura que l'objectiu de la colla no és competir.

Toni Serra

La filosofia de la colla de Sant Cugat no és competitiva. Anirem a fer els millors castells que poguem i a consolidar-nos com a colla de 8.




Els Gausacs van participar al Concurs de castells l'any 2000 com a colla convidada, on van descarregar el 5 de 7 com a millor intent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.