Curves comença avui una campanya solidària de recollida d'aliments


Temes relacionats

Un gimnàs per a dones arriba a Sant Cugat (21/set/11)


  • Comparteix:

La campanya vol ajudar a les famílies més necessitades

La campanya vol ajudar a les famílies més necessitades

El centre de fitness femení Curves, amb local a Sant Cugat, comença aquest divendres una campanya de recollida d'aliments per ajudar les famílies amb menys recursos. La iniciativa consisteix a oferir una quota d'inscripció gratuïta anual a aquelles dones que portin una bossa amb aliments. La fita que Curves Sant Cugat vol aconseguir enguany és de 400 quilos d'aliments. Com assegura la propietària del centre, Núria Torres, els productes recaptats aniran destinats a Cáritas Sant Cugat.

La fita que Curves Sant Cugat vol aconseguir enguany és de 400 quilos d'aliments. Com assegura la propietària del centre, Núria Torres, els productes recaptats aniran destinats a Cáritas Sant Cugat. Torres considera que és un objectiu assequible, ja que no només hi poden participar les futures alumnes, que s'estalviaran les inscripcions, sinó que també les dones que ja són usuàries del centre santcugatenc.

Núria Torres

Volem aconseguir 400 quilos. Ho trobem raonable si participen les actuals i les futures sòcies. Si ho superem millor.


Es tracta d'una iniciativa que es fa a tots els centres Curves de l'Estat espanyol cada any i rep una elevada participació. L'any 2011, es van aconseguir un total de 26.668 quilos d'aliments, en conjunt.

Aquesta acció se suma a les diverses iniciatives que Curves organitza durant l'any, com ara el seu compromís amb la lluita contra el càncer de mama i en la millora de la salut de la dona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.