Pim Pam Pum recapta 1.300 euros per l'ONG Indian Sunrises


  • Comparteix:

Moment del sopar al Casal de Cultura de Mira-sol

Moment del sopar al Casal de Cultura de Mira-sol

L'entitat santcugatenca Pim Pam Pum ha aplegat unes 150 persones, a més de voluntaris i artistes, en el sopar-concert solidari d'aquest divendres que ha tingut lloc al Casal de Cultura Mira-sol. Els 1.300 euros recaptats aniran destinats a l'ONG Indian Sunrises que proporciona suport mèdic a l'Índia.

Una actuació dels percussionistes santcugatencs Bombotronics, música de jazz i gospel en directe, i un espectacle de màgia han acompanyat el sopar solidari que ha organitzat Pim Pam Pum i on unes 150 persones s'han aplegat al Casal de Cultura de Mira-sol. Aquest esdeveniment ha servit per recaptar uns 1.300 euros que serviran d'ajuda a l'ONG Indian Sunrises. L'acte també compta amb una fila zero que estarà activa durant una setmana més.

Segons el coordinador de l'activitat, Xavi Fermoso, aquesta activitat ha batut el rècord de recaptació dels actes organitzats per Pim Pam Pum. Fermoso s'ha mostrat molt satisfet per l'acollida dels santcugatencs.

Xavi Fermoso

Estem molt contents perquè hem superat les expectatives i poder donar una injecció de diners a aquesta ONG. Podem treure una xifra rècord de recaptació de la nostra entitat.




La propera actuació de l'entitat santcugatenca serà per la diada de Sant Jordi, on organitzaran una venda de roses. Els diners recaptats en aquesta jornada aniran destinats a una ONG encara per determinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.