Sant Cugat inicia els actes del Dia de la dona amb dues exposicions a l'Escola d'Art i Disseny


Temes relacionats

Sant Cugat dedica el març a les dones amb la implicació de tota la ciutadania (28/feb/12)

Una quinzena d'activitats commemoraran el Dia de la Dona (27/feb/12)

L'homenatge al collage d'America Sanchez s'instal·la a l'Escola d'Art i Disseny (27/feb/12)

Un alumne de l'Escola d'Art i Disseny guanya el concurs del cartell del Dia de la Dona ( 8/feb/12)


  • Comparteix:

Sant Cugat ha iniciat els actes de celebració del Dia Internacional de la Dona amb la inauguració de l'exposició 'Wood Type Blues' de l'artista America Sanchez i la mostra del concurs de cartells de l'efemèride. Les dues exposicions comparteixen espai aquesta setmana a l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat. Abans de lliurar els premis del concurs de cartells, que ha organitzat l'Ajuntament i l'escola per escollir la imatge institucional del 8 de març, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que encara cal seguir treballant per equiparar les condicions de les dones i els homes en el món laboral i familiar.

Dels 46 cartells que es van presentar al concurs, se n'han triat 13 que es podran veure fins aquest divendres a l'Escola d'Art i Disseny de la ciutat. Entre aquests, hi ha l'escollit per representar les celebracions del 8 de març a Sant Cugat. El seu creador, Manuel Moreno, ha rebut aquest dilluns el primer premi del concurs. Abans de presidir l'acte de lliurament dels premis, l'alcaldessa Mercè Conesa, ha recordat que encara hi ha molta feina a fer per aconseguir la plena igualtat entre els dos sexes.

Mercè Conesa

Encara tenim certes dificultats, per exemple en conciliar la vida familiar i la vida laboral. Hem de seguir treballant, hi ha feina a fer.


Una altra mostra que s'ha inaugurat aquest dilluns és 'Wood Type Blues' de l'artista America Sanchez. Una exposició que permet descobrir 25 obres creades amb fragments de cartells recollits al barri d'Abasto de Buenos Aires. La mostra és un homenatge al món del collage feta per un dels dissenyadors amb més influència del panorama català.

L'artista ha explicat a Cugat.cat que la mostra és purament estètica i visual.

America Sanchez

La mostra està molt propera a l'abstracció. No tenen la intenció d'explicar res. És una exposició visual.






'Wood Type Blues' es podrà veure a l'Escola d'Art i Disseny fins l'últim dijous del mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.