Recaptar fons per a la recerca i l'assistència, els objectius del sopar benèfic d'avui contra el càncer


  • Comparteix:

Moment de la trobada de l'any passat

Moment de la trobada de l'any passat

El QGat Hotel Restaurant acull aquest dissabte a les nou del vespre el sopar benèfic de la secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Més de 350 persones s'han apuntat a aquesta iniciativa anual que té com a objectiu recaptar fons per col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia i l'assistència als afectats. La trobada està encapçalada per la presidenta del Parlament, Núria de Gispert.

La presidenta local de l'associació, Marta Martí, ha destacat que la crisi no ha fet disminuir les aportacions que han rebut al llarg del darrer any, i que el sopar no ha estat una excepció. Ho ha dit al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM).

Marta Martí

Pensàvem que seria un any més difícil i no ha estat així.


El sopar té un preu de 65 euros, uns diners que es destinaran majoritàriament a la recerca per curar aquesta afectació. La resta es farà servir per sufragar l'atenció als malalts i el seu entorn. Gràcies a l'anterior edició es van recaptar més de 53.000 euros, entre el sopar i altres activitats complementàries.

L'acte serà encapçalat per la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i comptarà amb la presència de l'expresident Jordi Pujol i el conseller de Territori i Sostenibilitat i exalcalde de la ciutat, Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.