Un 43% dels voluntaris de la ciutat es vincula de manera continuada a alguna entitat


Temes relacionats

Caldes de Montbui s'interessa per l'Oficina del Voluntariat Social de Sant Cugat (27/gen/12)

Una seixantena de persones es fan voluntàries en els últims 10 mesos (12/gen/12)

Bona acollida del primer Dia Internacional del Voluntariat a Sant Cugat ( 2/des/11)


  • Comparteix:

Més d'una setantena de persones ha utilitzat l'Oficina de Voluntariat en el seu primer any de vida

Més d'una setantena de persones ha utilitzat l'Oficina de Voluntariat en el seu primer any de vida

Un 43% del voluntaris de l'Oficina del Voluntariat Social de la ciutat té interès a desenvolupar projectes de mitja o llarga durada amb alguna de les entitats que gestiona l'oficina municipal. Així ho posen de manifest les darreres dades de l'oficina que, un any després de la seva creació, ja dóna servei a més d'una trentena d'entitats. Prop d'una setantena de persones ja ha utilitzat aquest servei, oferint un perfil variat de voluntaris on destaquen persones amb temps i de mitjana edat.

Més de 70 persones han utilitzat l'Oficina del Voluntariat Social de Sant Cugat durant el seu primer any d'existència. D'aquests, gairebé un 43% ha mostrat interès a desenvolupar projectes de mitja o llarga durada amb alguna de les entitats que gestiona el servei de l'Ajuntament. El 57% restant de voluntaris prefereix col·laborar en activitats temporals que exigeixen un menor nombre d'hores, tot i que encara hi ha persones que no s'han decidit sobre quin voluntariat escollir.

Un balanç molt positiu per al primer any de vida de l'entitat, com ha remarcat la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, en declaracions a Cugat.cat

Susanna Pellicer

Aquestes dades mostren un gran compromís per part de la gent. L'oficina és una bona eina tant per entitats com per voluntaris.


El perfil dels voluntaris que atén l'Oficina de Voluntariat és molt divers i inclou persones d'un ventall d'edat molt ampli. Tot i això, les persones amb temps i de mitjana edat és el més habitual.

Actualment l'oficina col·labora amb més d'una trentena d'entitats del tercer sector. La xifra, en breu, es veurà ampliada fins a la cinquantena amb la incorporació de noves entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.