L'ONG Muskana inaugura una exposició sobre el seu viatge a l'Índia


Temes relacionats

L'ONG Muskana prepara un nou viatge a l'Índia (10/nov/11)


  • Comparteix:

Fomentar les habilitats artístiques en els nens és fonamental i aquest és el missatge de l'exposició que l'ONG Muskana ha inaugurat aquest dimarts al Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC). La mostra, titulada 'Pintant somriures', recull alguns dels treballs fets pels nens de les escoles de l'Índia que van visitar els membres de l'entitat l'estiu passat.

Els sis membres que formen Muskana han recopilat alguns dels treballs manuals que van fer els alumnes indis amb qui van estar el darrer estiu. Els dibuixos infantils es barregen amb algunes composicions fotogràfiques fetes pels membres de l'ONG amb un doble missatge, donar a conèixer les activitats de l'entitat i reivindicar la importància de l'expressió artística en les escoles del Tercer Món.

Així ho ha explicat una de les membres fundadores de Muskana, Marta Abella, a Cugat.cat.

Marta Abella

Volem explicar l'activitat que va dur a terme Muskana a l'Índia.


L'associació prepara un nou viatge a l'Índia de cara al proper estiu. L'exposició compta amb un espai de venda amb postals i bijuteria fetes pels membres de l'associació per finançar aquest viatge. En aquest sentit, també preveu celebrar una festa solidària i una exposició de quadres de pintors santcugatencs, que es vendran posteriorment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.