Una activitat dirigida als nens promourà la igualtat entre sexes


Temes relacionats

Una quinzena d'activitats commemoraran el Dia de la Dona (27/feb/12)


  • Comparteix:

El taller s'enmarca dins de les activitats del Dia de la dona

El taller s'enmarca dins de les activitats del Dia de la dona

La plaça del Rei acollirà una jornada lúdica per a promoure la igualtat entre gèneres aquest diumenge amb motiu del Dia Internacional de la Dona. La jornada inclou dues activitats amb les quals els nens i les seves famílies podran reflexionar sobre els drets de la dona i les activitats que aquesta fa a la llar. L'acte començarà a les onze del matí i s'allargarà fins les dues de la tarda.

La primera activitat 'Joc de les dones' consta d'un circuit format per vuit proves d'habilitat dirigit a infants a partir de sis anys i les seves famílies. L'objectiu de l'activitat és que els participants reflexionin sobre la millora dels drets de les dones. Es treballaran drets com la igualtat al treball o a una educació no masclista.

La segona activitat, 'Qui fa què a la llar', ha estat ideada pel Servei Municipal d'Atenció a la Dona i ha comptat amb la col·laboració de dues estudiants de l'Escola d'Art i Disseny. L'objectiu de l'activitat és promoure la igualtat en l'àmbit familiar. Els nens reflexionaran, a través d'un plafó, sobre qui s'ocupa dels treballs a la llar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.