Cugat.cat ofereix un curs d'introducció al món de la ràdio a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

El món de la ràdio, al descobert a Cugat.cat

El món de la ràdio, al descobert a Cugat.cat

Cugat.cat ofereix un curs d'introducció al món de la ràdio en la nova programació d'activitats de la Casa de Cultura, en el marc de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). Les sessions volen oferir una panoràmica global del mitjà amb lliçons teòriques i pràctiques, l'última de les quals es farà als estudis del grup de comunicació. El curs començarà el mes vinent i tindrà sis sessions.

A través de les sessions, es farà una radiografia al món de la ràdio i s'explicarà com treballen les seccions d'Informatius, Esports i Entreteniment. Les dues darreres classes es dedicaran a pràctiques als estudis de Cugat.cat

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, explica l'objectiu de la proposta.

Miquel Herrada

Ens fa molta il·lusió explicar a la ciutadania què s'amaga en el món de la ràdio.


La proposta està oberta a santcugatencs a partir dels 16 anys. Les sessions tindran lloc els dijous, de dos quarts de vuit a dos quarts de deu. Les inscripcions al curs es podran fer del 19 al 30 de març de 2012 a la mateixa Casa de Cultura. Els curs de Cugat.cat té un cost de 54 euros més un suplement de material segons el nombre d'inscrits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.