Maulets presenta l'anuari de les seves activitats


  • Comparteix:

El col·lectiu Maulets ha presentat al Casal Popular La Guitza el seu anuari, un recull dels principals actes i manifestos que Maulets ha realitzat al llarg de l'any per tot el territori dels Països Catalans. L'acte de presentació de l'anuari ha comptat amb la presència de Núria Cadenas, una de les fundadores de Maulets l'any 87 i ara militant del Partit Socialista d'Alliberament Nacional.

Totes les assemblees de Maulets d'arreu de Catalunya han presentat per aquestes dates l'anuari que recull totes les seves activitats. Aquest cap de setmana ha estat el torn de Sant Cugat. Enguany, Maulets ha posat també a la venda un disc compacte que recull cançons catalanes reivindicatives, com L'Estaca, del cantautor Lluís Llach. Una vintena de persones han assistit a la presentació de l'anuari, que ha anat a càrrec de la independentista Núria Cadenas, una de les fundadores de Maulets que ha encoratjat els joves a continuar la seva lluita de reconstrucció nacional. Cadenas ha afirmat que l'independentisme no és una utopia, sinó un projecte real i ha afegit que cal fer front a l'ofensiva actual del possibilisme.

Núria Cadenas

Estem vivint una ofensiva del possibilisme que ens diu que no es pot canviar res. I no hi estic d'acord. No és just i no és cert. Les coses estan canviant i no ens n'adonem.


Aniol Pros, membre de l'assemblea de Maulets a Sant Cugat, ha explicat que s'ha decidit convidar Cadenas perquè és una gran coneixedora del moviment independentista.

Aniol Pros

La Núria ens pot acostar molt bé la realitat de l'independentisme perquè té una gran experiència.


Un sopar amb els assistents i la convidada Núria Cadenas a la mateixa seu de La Guitza ha servit per tancar l'acte de presentació de l'anuari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.