El CMSC organitza avui una caminada popular a Montserrat


  • Comparteix:

La caminada arribarà a Montserrat

La caminada arribarà a Montserrat

Més de 150 persones, segons el Club Muntanyenc (CMSC), participaran enguany a la 7a edició de la caminada popular Sant Cugat - Montserrat. La iniciativa, que consistirà en un recorregut de 38 quilòmetres, se celebra aquest diumenge. La caminada començarà a les sis del matí a la seu del club i els organitzadors preveuen arribar a les sis de la tarda.

L'edició d'enguany recorrerà 38 quilòmetres, dos menys que en edicions anteriors, per evitar travessar l'autopista. Així ho explica el president del Club Muntanyenc, Francesc Cruces, en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5FM).

Francesc Cruces

Aquest any hem canviat el recorregut, travessem l'autopista per sota.



L'edició d'enguany no comptarà amb servei de dinar. El club oferirà un servei de transport de motxilles, que els participants podran recollir a la parada que es farà a Olesa de Montserrat. Ho explica el coordinador de la caminada popular, Joan Carles Alayo, al programa matinal.

Joan Carles Alayo

Ens podran deixar la bossa del dinar i se les trobaran a Olesa. S'estalvia 27 quilòmetres de portar-se el menjar.



Els interessats a participar a la caminada podran apuntar-se fins aquest diumenge, en el moment de sortir. El preu de la inscripció és de 14 euros per als socis del club i 17 euros per a la resta. El preu de la reserva de l'autobús per a la tornada és de 10 euros i s'hauran d'abonar en el moment d'efectuar la inscripció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.