Sílvia Munt explica la seva trajectòria als alumnes de l'institut Arnau Cadell


  • Comparteix:

Sílvia Munt ha respost les preguntes dels alumnes de l'Arnau Cadell

Sílvia Munt ha respost les preguntes dels alumnes de l'Arnau Cadell

Els alumnes de l'institut Arnau Cadell han exercit aquest dijous de periodistes en una 'entrevista' a l'actriu i directora valldoreixenca Sílvia Munt. Aquesta activitat, englobada en els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona, ha permès als alumnes del centre conèixer la trajectòria i evolució personal de Munt i les influències que ha rebut.

Durant una hora, els estudiants han preguntat sobre la vida i el treball de Munt, guanyadora de dos premis Goya, a la qual han demanat consells sobre com afrontar el seu futur professional. Aquesta activitat, englobada dins els actes del Dia Internacional de la Dona a Valldoreix, ha pres el relleu a la conferència d'aquest dimecres del Casal d'Avis que ha obert sota el títol 'La dona a l'edat mitjana'. La conferència ha anat a càrrec de la historiadora Teresa Maria Viñolas.

Els actes de commemoració tindran continuïtat aquest divendres amb la xerrada 'Evolució de la cultura dietètica i el paper desenvolupat per la dona' a càrrec de la naturòpata especialitzada en dietètica i nutrició Maria Josep Sebastià Coma. L'activitat es completarà amb la projecció de la pel·lícula 'Juegos de mujer', de John Duigan i amb Penélope Cruz, Charlize Theron i Stuart Townsend.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.