Sant Cugat registra un 7,7% menys d'accidents de trànsit


  • Comparteix:

Accident al centre de la ciutat / Imatge d'arxiu

Accident al centre de la ciutat / Imatge d'arxiu

La ciutat ha registrat 762 accidents de circulació durant el 2011, el que suposa un 7,7% menys que en l'exercici anterior quan aquestes incidències van registrar 825 casos. Aquests accidents han tingut també una menor repercussió en les persones implicades ja que s'ha produït un descens del 33% de danys personals. Pel que fa als vehicles, la implicació dels ciclomotors han tingut menys presència en els accidents, mentre que els 'quads' han doblat el registre d'incidents.

Dels 762 accidents ocorreguts a la ciutat durant l'any passat, 587 van provocar danys materials i 391 van tenir conseqüències físiques per a les persones implicades. En aquest sentit, l'afectació a les persones s'ha reduït tant en nombre de lesionats, ferits de diversa consideració i víctimes mortals.

El 2011 van morir dues persones a causa d'accidents de trànsit, la meitat que al 2010. Pel que fa a persones lesionades, s'han registrat 152 casos, el que equival a un 20% menys que ara fa dos anys. Els ferits lleus s'han reduït un 30% deixant 205 persones ferides en accidents. I els ferits greus han disminuït un 80%.

D'altra banda, ha crescut la implicació de bicicletes en aquestes incidències arribant fins els 37 casos, és a dir, un 15% més que l'any anterior. Per contra, la implicació de vianants ha baixat prop d'un 13% amb 34 casos. També destaca la menor implicació de ciclomotors i motocicletes en aquests incidents amb un descens del 17% i del 14%, respectivament. L'afectació en vehicles professionals com són les furgonetes i els autocars també s'ha reduït en un 33% i un 22%, respectivament.

Els vehicles especials i els 'quads', motocicletes de quatre rodes, han registrat el doble d'accidents durant el 2011.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.