Nova cita per donar sang a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Sant Cugat acull una nova convocatòria de donació de sang

Sant Cugat acull una nova convocatòria de donació de sang

El Banc de Sang i Teixits crida a la participació en la jornada de donació que tindrà lloc aquest dissabte davant l'escassetat de les reserves, que globalment són per a cinc dies. El desitjable és tenir-ne per un mínim de vuit dies, però a causa de l'onada de fred s'ha necessitat més sang i la participació en les jornades ha disminuït. Les donacions es poden fer entre les deu del matí i les dues del migdia i les cinc de la tarda i les vuit de la nit a la Casa de Cultura.

El Banc de Sang i Teixits demana la col·laboració dels santcugatencs per augmentar les reserves de l'entitat, que són més escasses de l'habitual. El delegat del Banc de Sang i Teixits de Catalunya Enric Martínez, ha explicat per què.

Enric Martínez

Ha estat l'onada de fred que fa que a la gent li sigui més incòmode desplaçar-se fins al punt de donació i a sobre consumim més de l'habitual.






Els santcugatencs també poden donar sang cada dimecres a la tarda a l'Hospital General de Catalunya (HGC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.