La Unipau tractarà la crisi de la democràcia a la Nit Temàtica d'avui


Temes relacionats

Les alternatives socials de l'Amèrica Llatina centraran el seminari d'estiu de la Unipau (12/mar/12)

La Unipau denuncia un doble paper del cinema envers els conflictes bèl·lics (10/mar/12)


  • Comparteix:

Ferrojoli en un acte a Monterrey / Font: Inej.edu.

Ferrojoli en un acte a Monterrey / Font: Inej.edu.

El llibre de l'italià Luigi Ferrojoli 'Poderes salvajes: la crisis de la democracia constitucional' protagonitzarà la reflexió de les Nits Temàtiques de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) d'aquest març. L'acte tindrà lloc a la Casa de Cultura aquest divendres a les vuit del vespre.

El llibre seleccionat tracta sobre la democràcia i la seva estreta vinculació amb els drets fonamentals, que tutelen les llibertats i les necessitats vitals de tothom. Aquest paradigma, en l'actualitat, pateix una greu crisi amb major visibilitat a Itàlia, d'on és l'autor, però amb clars símptomes en tots els països. L'historiador santcugatenc Jordi Casas presentarà l'anàlisi i el debat d'aquesta crisi que Ferrojoli ha tractat a la seva obra.

Les nits temàtiques de la Unipau se celebren cada tercer divendres de mes, fins el maig, a la Casa de Cultura. Es tracta d'un espai per al debat crític sobre temàtiques relacionades amb l'actualitat política i social on es fa l'anàlisi d'un llibre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.