La telefonia i Internet, al centre de les queixes i consultes tramitades per l'OMIC


Temes relacionats

L'OMIC recomana informar-se bé de les condicions de venda durant les rebaixes ( 9/gen/12)

Creix un 15% el nombre d'atencions per temes de consum durant el 2010 (15/mar/11)


  • Comparteix:

Els serveis de telefonia i Internet acumulen la majoria de reclamacions

Els serveis de telefonia i Internet acumulen la majoria de reclamacions

Gairebé la meitat de les atencions tramitades per l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) durant el darrer any fan referència al sector de les telecomunicacions, segons dades de la memòria que l'entitat ha elaborat per al 2011. Segons l'OMIC, la majoria de les queixes tenen a veure amb les noves contractacions o portabilitats i fan referència a casos en què les operadores facturen per línies alienes o cobren per serveis no contractats.

La responsable de l'OMIC, Mercè Álvarez, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que la majoria de reclamacions i consultes que reben fan referència a molt poques empreses, gairebé totes del sector de les telecomunicacions.

Mercè Álvarez

Quatre empreses acaparen gairebé totes les queixes.


La memòria també indica que l'oficina ha sobrepassat per segon any consecutiu les 4.000 atencions. D'aquestes, el 69% han estat en visita directa, un 25% per telèfon i l'11% restant a través de l'adreça electrònica, una opció que l'organisme municipal ha intentat potenciar durant el darrer any. A més, el 74% de les reclamacions han estat gestionades directament a l'OMIC sense la intervenció de cap altre organisme, i el 43% s'han resolt positivament per al consumidor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.