S'obren les inscripcions per a les proves d'accés a l'Escola d'Art i al conservatori


Temes relacionats

Sant Cugat ja té oficialment conservatori (15/mar/12)


  • Comparteix:

L'Escola d'Art i Disseny està situada a la Casa Mònaco

L'Escola d'Art i Disseny està situada a la Casa Mònaco

L'Escola d'Art i Disseny i el Conservatori Municipal de Sant Cugat obren el període d'inscripcions per fer les proves d'accés a aquests centres. En el cas de l'Escola d'Art la inscripció es pot fer fins l'últim dilluns de mes i al conservatori, el termini comença el dilluns de la setmana vinent i finalitza l'últim divendres de març. De forma paral·lela, aquest mes també comencen les preincripcions a aquests centres.

Aquest mes els estudiants que vulguin accedir a l'Escola d'Art i el conservatori han de fer les proves d'accés. A més, en el cas del nou Conservatori Municipal els alumnes han de fer la preinscripció durant el mateix període en què s'obren les proves d'accés. En el cas de l'Escola de Disseny la preinscripció s'haurà de fer a partir del segon dilluns de maig pels cicles de grau mitjà i l'últim divendres de juny pels cicles de grau superior.

Per aquells santcugatencs que vulguin conèixer el Conservatori Municipal de Música de Sant Cugat i els estudis que s'hi imparteixen aquest dissabte el centre farà una jornada de portes obertes. Ho ha explicat el director de l'equipament, Joan Josep Gutiérrez, en declaracions a Cugat.cat.

Joan Josep Gutiérrez

Farem una presentació del projecte, mostrarem els espais i farem un petit concert amb alumnes.







L'acte començarà a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.