Habitatges per a gent gran i comerços ocuparan l'any vinent l'espai de la benzinera de Rius i Taulet


Temes relacionats

Nou pas del ple per a més habitatge públic, instal·lacions culturals i un centre educatiu (20/set/11)

Promusa vol fer pisos per a la gent gran al solar adjacent a la benzinera de Rius i Taulet (28/mar/11)


  • Comparteix:

La benzinera de BP de Rius i Taulet

La benzinera de BP de Rius i Taulet

44 habitatges de lloguer de protecció oficial, una planta baixa comercial i un pàrquing de 100 places ocuparan l'espai on estan ubicats la benzinera de l'avinguda de Rius i Taulet i el seu solar adjacent. El gerent de Promusa, Lluís Hosta, ha confirmat a Cugat.cat que existeix un principi d'acord amb els propietaris dels terrenys que podria signar-se en les properes setmanes. La previsió de l'empresa municipal és que l'operació urbanística comenci l'any vinent.

Segons Hosta, si el conveni se signa en les properes setmanes, la construcció d'aquest edifici de tres plantes començarà l'any vinent i els actuals titulars dels terrenys rebran la propietat dels nous locals comercials.

Lluis Hosta

El conveni se signarà ara i l'any vinent Promusa començarà a construir.



Actualment, s'està tramitant la modificació del Pla General Metropolità (PGM) que permetrà aquesta operació urbanística. Els canvis es van aprovar al ple de setembre, que va donar el vistiplau a traslladar sòl edificable no aprofitable de Can Busquets al nucli de la ciutat.

A més dels 44 habitatges de lloguer destinats a la gent gran i la planta baixa comercial de 1.000 metres quadrats, la intenció de Promusa és construir un pàrquing de 100 places que, mitjançant un servei d'ascensors, connecti amb l'avinguda Catalunya i el mercat de Pere San i faci de zona d'aparcament de tota l'àrea comercial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.