'Els Dijous de salut' donen les claus per tenir una bona alimentació


Temes relacionats

L'alimentació i el creixement infantil, tema d'anàlisi als 'Dijous de salut' d'avui (15/mar/12)

Mútua Terrassa organitza un cicle de xerrades sobre la prevenció i la salut (11/gen/12)


  • Comparteix:

Prop d'una setantena de persones han assistit a la xerrada

Prop d'una setantena de persones han assistit a la xerrada

Menjar de tot, mantenir una dieta sana i equilibrada, i potenciar el menjar en família són els elements claus per transmetre als més petits una cultura de la salut adequada. Aquesta és la conclusió a la qual s'ha arribat aquest dijous a la Casa de Cultura amb la xerrada 'Alimentació i creixement infantil: què cal saber?'. Prop d'una setantena de santcugatencs han participat a la ponència, que està emmarcada dins el cicle de conferències 'Els Dijous de salut a Sant Cugat', organitzada per Mútua Terrassa amb la col·laboració de l'Ajuntament.

La xerrada 'Alimentació i creixement infantil: què cal saber?' s'ha proposat remoure consciències i ha recordat, als prop de setanta assistents que s'han acostat a la Casa de Cultura, que hi ha massa nens que mengen sols. La infermera dietista i ponent de la xerrada, Montserrat Ibarra, ha recalcat que, més enllà de l'acte de menjar, els àpats són un bon moment per aprendre a socialitzar-se. Són declaracions a Cugat.cat.

Montserrat Ibarra

El fet de fomentar el parlar mentre es menja es donar-li importància a l'acte de menjar.




La manca de temps per reflexionar sobre l'alimentació i l'estil de vida actual són dos dels principals motius pels quals els adults estan descuidant l'educació alimentària dels infants. Un ensenyament que és molt necessari per al correcte creixement dels nens. Ho explica la pediatra i nutriòloga Laia Asso, a Cugat.cat

Laia Asso

No ens hem de confomar amb alimentar els infants adequadament, sinó ensenyar-los quelcom més.




La xerrada, que ha tingut lloc a la Casa de Cultura, forma part del cicle de conferència 'Els Dijous de Salut' que organitza Mútua Terrassa amb la col·laboració de l'Ajuntament. Les dues properes cites del cicle tindran lloc al juny i l'octubre i tractaran el tema de l'angina de pit i la preservació de la memòria, respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.