El període d'inscripció per al curs de Cugat.cat a la XCCP continua obert


Temes relacionats

La primavera arriba als equipaments municipals amb una programació de 170 cursos (13/mar/12)


  • Comparteix:

El món de la ràdio, al descobert amb Cugat.cat

El món de la ràdio, al descobert amb Cugat.cat

El curs d'introducció al món de la ràdio que ofereix Cugat.cat encara disposa de places disponibles. Les sessions ofereixen una panoràmica global del mitjà amb lliçons teòriques i pràctiques, l'última de les quals es farà als estudis del grup de comunicació. El període de matriculacions finalitza aquest divendres.

A través de les sessions, es farà una radiografia del món de la ràdio i s'explicarà com treballen les seccions d'Informatius, Esports i Entreteniment. Les dues darreres classes seran pràctiques i una d'elles es desenvoluparà als estudis de Cugat.cat.

La proposta està oberta a santcugatencs a partir dels 16 anys. Les classes tindran lloc els dijous a la Casa de Cultura, de dos quarts de vuit a dos quarts de deu del vespre. Els cursos de Cugat.cat té un cost de 54 euros més un suplement de material segons el nombre d'inscrits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.