Sant Cugat acull avui un sopar benèfic de la Fundació Ivan Mañero per ajudar Guinea Bissau


  • Comparteix:

El doctor Iván Mañero, en un moment del programa 'Cuerpo Médico' de la Sexta / Font: Elperiodico.com

El doctor Iván Mañero, en un moment del programa 'Cuerpo Médico' de la Sexta / Font: Elperiodico.com

El restaurant la Masia acull aquest dijous el sopar benèfic organitzat per la Fundació Privada Ivan Mañero que té per objectiu recollir recursos per millorar les condicions sanitàries d'un hospital de Guinea Bissau. El país africà registra la taxa de mortalitat més gran de dones durant el part del continent africà. A la cita, està prevista l'assistència del president d'honor de l'entitat, Jordi Pujol, i l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Aquesta és la segona vegada que la fundació organitza una trobada d'aquestes característiques a la ciutat. El sopar solidari anirà en benefici de l'Hospital Pediàtric i Maternal Emmanuel del barri d'Afia a la capital, Bissau. Concretament, la intenció dels organitzadors és millorar les condicions de la secció de maternitat de l'equipament. Aquesta cita és una de les principals fons de captació de fons i de generació de contacte amb possibles col·laboradors de la fundació.

La directora de la fundació, Ruth Mañero, explicaca en declaracions d'arxiu a Cugat.cat les dificultats que tenen les mares de Guinea Bissau per tenir els seus fills.

Ruth Mañero

Moltes dones són ateses per personal poc preparat o tenen el fill a casa. També hi influeix molt la qüestió de l'ablació.





Per a les persones que vulguin col·laborar amb la iniciativa s'ha habilitat una taula 0 on es poden fer aportacions econòmiques a través d'un compte obert a La Caixa. La cita és aquest dijous al restaurant la Masia a les nou del vespre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.